×

Online és hibrid rendezvények

Konferencia, céges parti, workshop, szakmai továbbképzés
21. századi hang-, fény- és videótechnikával

2020 átírta mindazt, amit a céges rendezvényekről gondolunk. A korlátozások miatt idén nem, vagy csak nagyon körülményesen lehetséges megtartani a szokásos partikat, konferenciákat, workshopokat. Kézenfekvő, hogy ezek elhalasztása jelentős anyagi könnyebbséget jelent a vállalatnak. Egy rendezvény elhalasztása egyszerű megoldásnak tűnhet, ellenben a vállalat hosszú távon nagy árat fizethet érte.

Elmagyarázzuk, miért:

  • A körülmények miatt nehezített terepen munkát végző kollégák lojalitása nagy mértékben csökken, ha úgy érzik, a cég nem értékeli erőfeszítéseiket. A távozók pótlása, betanítása pedig jelentős költséget emészt fel.
  • A home officeban, váltott műszakban vagy fokozott tempóban dolgozó munkatársak egységes csapattá kovácsolása a jelen helyzetben nehéz, ha nem lehetetlen.
  • Az elmaradt konferenciák ugyan költséget takarítanak meg, viszont nem segítik a cég brandjének erősítését, szakmai kompetenciájának öregbítését, a versenytársakkal szembeni megkülönböztetést.
  • Workshopok, online tréningek nélkül jóval nehezebb a munkatársak tudásának fejlesztése, az új technikák megismerése, a versenyképesség megtartása.

Nehezen forintosítható, hogy mennyit veszít egy-egy ezekről lemondó vállalat, de a HR-esek a megmondhatói, hogy a szám végére igen sok nullát kell elképzelni…

Hogyan lehet hát egyszerre megfelelni a járványügyi követelményeknek és a munkavállalói/piaci elvárásoknak úgy, hogy mindez kevesebbe is kerüljön?

A válasz egyszerű: online rendezvényekkel!

Az online rendezvények előnyei:

Stúdió (vagy igény szerint a helyszínről) környezetből, élő közvetítéssel (streameléssel) történnek a résztvevők földrajzi lokációjától és létszámától függetlenül.
Azaz szinte a világ bármely pontjára (értelemszerűen az internet hozzáféréssel rendelkező helyszínekre) eljuttatjuk üzenetét, függetlenül attól, hogy az tíz vagy tízezer emberhez szól.
Az online rendezvények minden esetben költséghatékonyabbak a hagyományos, személyes találkozásokra épülőknél.

Tapasztalataink azt mutatják, hogy egy száz fős vállalat esetében az online gálák vonatkozásában akár 50%-os megtakarítás is elérhető. A költségcsökkentés mértékét befolyásolja a választott műsor ideje (javasolt műsoridő 2-4 óra), az előadók fellépti díja, az igényelt technikai háttér, valamint az, hogy a gálaműsor mellé tervez-e a megrendelő személyre szóló, házhoz szállított céges ajándékot.

A konferenciák, tréningek és workshopok esetében ez az érték 40-60% között mozog – szintén a tartalom és a közvetítés technikai megvalósításának függvényében.

Miért olcsóbb az online rendezvény?

… mert nincs catering
… mert nincs helyszínbérlet
… mert nem kell külön a hang-, fény- és vetítéstechnikára áldozni
… mert nincs utazási és szállásköltség

A felszabaduló forrásokat pedig a rendezvényre szánt költségkeret határáig és az igények figyelembe vételével megtölthetjük műsorelemekkel. Ön tudja, hogy mennyit szán a programra, mi pedig a költségkerethez igazított javaslatokat teszünk le az asztalra.

Profi stúdió környezetből sugározzuk a megbízónk által kiválasztott zenekar, bűvész, stand up komikus, színész, bábművész stb. produkcióját, vagy a csapatépítő jellegű tevékenységet (főzést, kreatív ajándékkészítés).

Amennyiben munkatársait, üzleti partnereit meglepné egy kis ajándékkal, erre is van mód.
Kézműves, hazai termékekből összeállított ajándékcsomaggal (kézműves borok, sörök, pezsgők, lekvárok, mézek, illatszerek, kozmetikumok, bőr- és faáruk), reklámajándékokkal állunk megbízóink rendelkezésére, amelyeket a megadott címekre kiszállítunk. ( Az ajándékok beszerzésétől a kiszállításig teljes körű szolgáltatást végzünk.)

A szakmaibb jellegű online programok (konferenciák, tréningek, workshopok) esetében is jelentős megtakarítás érhető el a költségek tekintetében, míg a technikai jellegű ötletekkel itt nem kell spórolni. Szinte bármilyen vetített háttérben, effektben gondolkodik, mi megoldjuk Önnek – akár egy esőerdőből, akár a Millennium Falcon fedélzetéről jelentkezne be.
Az sem jelenthet akadályt, ha a konferencia előadói nem tartózkodnak egy helyen, segítségünkkel külföldről is bejelentkezhetnek.

Az online rendezvények nem helyettesíthetik a személyes találkozásokat, de a jelen helyzetben kiváló alternatívát adnak arra, hogy erősítse a vállalati lojalitást és növelje versenyképességét a konkurenciával szemben.

Céges rendezvények? Ne hagyja, hogy a vírus döntsön Ön helyett!
Kérje ajánlatunkat most!