×
Konferencia, Meeting, tréning, workshop

Konferencia, Meeting, tréning, workshop

Abban a pillanatban, amikor felmerül az igény egy konferenciára, rögtön megfogalmazódik a cél is, mit szeretne ezzel az eseménnyel elérni, milyen üzenetet akar a meghívottakhoz, résztvevőkhöz eljuttatni. Minden későbbi döntés, választás, amiket a rendezvény szervezése közben hoz, ebben segíthet, ezt a célt támogatja.

Akár nemzetközi meghívottaknak, akár külföldi partnereinek vagy kollégáinak szervez konferenciát, a sikeres rendezvényéhez szüksége lesz helyszínre, technikára, cateringre, hostessre, szállásra és keretprogramra is, sok egyéb, felmerülő igény mellett. Fontos a stílus, a látvány, a minőség és nem utolsó sorban az ár-érték arány.

Kis létszámú rendezvény esetében, bár kisebb teremre, helyszínre van szükség, de a szervezési folyamatok nem változnak. Munkánkat a rendezvény mérete nem befolyásolja, akár pár fős, akár több száz fős rendezvényt szervezünk, elhivatottságunk, lelkesedésünk nem csökken.

Ha egy  sikeres, a legapróbb részletekig átgondolt és megfelelő hozzáértéssel kivitelezett rendezvényt szeretne, forduljon kollégáinkhoz! .

Amiben segítséget nyújtunk:

  • tanácsadás, igények felmérése és a rendezvény személyre szabása
  • komplett tervezés és kivitelezés
  • egyes munkafázisok támogatása
  • programjavaslatok,
  • catering, transzfer és egyéb szolgáltatások