×
DE EN
 Referenciák

Referenciák

Tetra Pak
Ascon Consulting
Nestle
IRSPM
KSB
Purina
Vélemények rólunk
Az elmúlt években a D-line kollégái szervezték számunkra a legtöbb, több mint 10 főt megmozgató eseményt - ezek közül is kiemelném a többszáz vendéggel zajló karácsonyi partikat. Mindig új ötletekkel, helyszínekkel, programokkal lepnek meg minket. Külön kiemelném a mindig lelkes hozzáállást és a minden részletre való odafigyelést és precizitást, aminek köszönhetően a programjaink gördülékenyek és sikeresek. Aktív jelenlétük, részvételük nemcsak a rendezvényen természetes, hanem már az előkészítési folyamatok során is. Egy igazán profi, megbízható csapat, öröm velük dolgozni.

Geszti Zsuzsanna

Évek óta dolgozom már a D-Line Kft-vel, különböző méretű nemzetközi és hazai rendezvényeket szerveztek nekünk. Krisztáék professzionális és rugalmas partnerek, eddig még nem tudtam lehetetlent kérni tőlük, a teljes tervezés és felkészülés időszakát ők tartják kézben. Nagyra értékelem a rendezvény helyszínén nyújtott segítségüket és proaktivitásukat, ami nekem is biztosítja a nyugodt és felszabadult részvételt a programokon.

Györi Orsolya

Trénerként nagyon fontos nekem, hogy megfelelő környezetben, és jó körülmények között tudjak csapatommal dolgozni. Együttműködésünk során az ügynökség mindig odafigyelt arra, mire van szükségünk, mik a partnereim igényei, több helyszínt ajánlva biztosították a választási lehetőséget és rugalmasan és kreatívan oldották meg a különleges kéréseket. Krisztina vagy a kollegái személyes jelenlétére mindig számíthatok, ami mindig garantálta és garantálja a tökéletes lebonyolítást.

Török Zsófia