×
Last minute céges karácsony

Last minute céges karácsony

Azt tudjuk, hogy tavaly hogy volt. Amikor még maszk nélkül ölelhettük meg szeretteinket, amikor az angyalka még édességet és nem kézfertőtlenítőt tett a fa alá. Idén egészen biztosan másként lesz. De, azt mindannyian érezzük: a járvány-megelőzés nem írhatja felül azt, hogy idén is ünnepeljünk. Külön-külön, de mégis együtt. Most ehhez az eddigiektől eltérő, utolsó pillanatos “last minute céges karácsony” megrendezéséhez adunk ötleteket.

2020 mindannyiunkból sokat kivett. Az irodában, műhelyekben, kiszolgáló helyiségekben feladatot teljesítőkből éppúgy, mint a gyerekeik koordinálása közben home officeban megfeszülő kollégákból. Ők mindannyian kellettek ahhoz, hogy cége túlélhesse a kis túlzással “túlélhetetlent”. Természetes, hogy ezért a megfeszített munkáért egy jó vezető köszönetet mond. Ám, mit tegyünk akkor, ha 2020 e téren is alaposan felforgatta világunkat és nem lehetséges a megszokott módon megtartani a céges karácsonyi partyt?  

Élet a céges bögrén túl

Helyezzük új, Covid-álló alapokra az idei party szezont és kezdjük a megújulást az ajándékok kiválasztásával.

Azok, akik a céges bögre, logózott egérpad, vállalati naptár vonalon gondolkodnak, maradhatnak a szokásos rutinnál. Amennyiben viszont a fenti céges ajándékok háromszögénél kreatívabb megoldásban gondolkodik, számos jó ötletünk van. Keressen meg bennünket! Mi nemcsak beszerezzük, hanem igény szerint leegyeztetjük, és ki is szállítjuk a kiválasztott termékeket.

Privát wellness ajándékba

Korábban egy karácsonyi wellness hétvégével pihente ki a cég az egész éves fáradalmakat? Érthető módon erre idén erre nincs mód, de arra igen, hogy a vállalatvezetés egy hasonló kikapcsolódással (szállodai voucherrel) megajándékozza a legkiválóbban teljesítő munkatársait. 

Céges karácsony extrákkal

A to do list-ből idén a legtöbb helyen a karácsonyi partyt is kihúzták.

Alternatív megoldásnak tűnik ehelyett valamelyik videókonferencia alkalmazáson keresztül köszönteni az alkalmazottakat.

Kétségtelen, hogy az ár tekintetében ez verhetetlen, ám az biztos, hogy messze elmarad az elmúlt években megszokott színvonalas partyktól. Ha valóban nagyra értékeli alkalmazottai egész éves teljesítményét  és nagyvonalú köszönetnyilvánításban gondolkozik, akkor Önnek találtuk ki az online karácsonyi gálát, ami különösen akkor jöhet jól, ha “last minute” döntést kell hozni.

“Csak neked írom a dalt, csak neked énekelek…”

Hogy milyen online gálát szervezünk, nos, erre aztán tényleg nincsenek sablonok! Ajándékképp meghívhatjuk munkatársainkat egy koncertre, ahol a zenekar kizárólag nekik zenél. De ugyanígy ajándékozhatunk online színházi előadást, kabarét beosztottainknak.

Mindezt lokációtól függetlenül, abszolút vírusmentesen, az “élőszereplős” gáláknál jóval kedvezőbb költségen.

Ha pedig ezen felül nem szívesen mondanánk le a céges ajándékokról sem, az élmény mellé egy munkatársaink lakcímére szállított aprósággal, borral, pezsgővel is kedveskedhetünk.
Mert Covid ide vagy oda, a karácsony idén sem marad el.

2020. november 23.