×
Bérelhető rendezvényhelyszín – bérelhető nyugalom

Bérelhető rendezvényhelyszín – bérelhető nyugalom

Elég csak annyit beírni a Google keresőbe, hogy “vicces home office videók” és se szeri, se száma azon találatoknak, amelyek az otthoni munka legsötétebb bugyraiba vezetik az ártatlan érdeklődőt. És bár jókat derülünk a mókásabbnál mókásabb helyzeteken, valljuk be, ritkán gondolunk arra, hogy a lakásunkban található rendezvényhelyszín akár “veszélyes üzem” is lehet.

A száradó gatyától a csokoládés arcú kisgyerekig

Vegyük például azt a klasszikus esetet, hogy néhány, háttérben száradó alsónadrág mennyit tesz hozzá a szakmai hitelességünkhöz?

A rendrakást úri passziónak tartók számára pedig egyenesen rémálom egy kanapé irodából történő videós bejelentkezés.

De az is megérne egy misét, hogy az alkalmi rendezvényhelyszínné avanzsált nappalinkban váratlanul ránk törő gyermekeink mennyivel emelik a céges meeting hangulatát, nem teljesen önszántunkból örök emléket hagyva a megbeszélés többi résztvevőjében.

Nyugodt rendezvényhelyszínt szeretnének

Tapasztalatunk azt mutatja: az utóbbi hónapok karantén kényszere egy újfajta igény megjelenését indukálta.

Vannak, akik egyszerűen csak vágynak arra, hogy kitörhessenek a konyha-nappali- fürdőszoba Bermuda-háromszögéből, mások viszont a fent említett “online taposóaknák” miatt váltanának színteret. 

Az eddigi szokásos konferencia- és rendezvényhelyszíneket, úgymint hotelek, konferencia központok most hiába is hívnánk, ezért új ajánlattal állunk azon megbízóink rendelkezésére, akik a videós bejelentkezéseikhez, kis létszámú céges eseményükhöz néhány órára nyugodt körülményeket szeretnének biztosítani. 

Kicsi, nagy, barokk, minimál

Bérelhető rendezvényhelyszíneink minden igényt kielégítenek.

A szolgáltatást igénybe vevők ugyanis választhatnak, hogy milyen méretű, milyen stílusú, milyen besorolású helyre van szükségük. 

Zavaró körülmények nélkül szeretné lebonyolítani meetingjeit? Tervezzen velünk, hiszen most az akár a kérdéses időpont előtt 1-2 nappal leadott rendezvényhelyszín rendeléseket is teljesíteni tudjuk. Szóval, csak semmi stressz! Nálunk a nyugalom is bérelhető.

2021. február 12.