×
Bemutatkozás

Bemutatkozás

Kedves Látogatónk!

Szeretettel üdvözlöm a D-line travel&event Kft. oldalán. Irodánk 1990 óta áll partnerei rendelkezésére, én 1997-ben csatlakoztam a csapathoz. Fit Reise néven még mint beutaztató utazási iroda dolgoztunk, majd a névváltozás után már mint rendezvényszervező ügynökség is bemutatkoztunk.

Nagy öröm volt számomra részt venni abban a munkában, hogy professzionális ügynökséggé alakítsuk irodánkat. 2009 óta kreatívan, ötletekkel, stratégiaalkotással is támogatjuk partnereinket.

Az elmúlt 28 évben sok-sok tapasztalatot gyűjtöttünk,  számos külföldivel ismertettük meg hazánk tájait és rengeteg rendezvényt kísérhettünk végig szervezőként, akár vidéki, akár budapesti helyszíneken.

Csapatunk minden tagja évek óta a rendezvényszervezés területén dolgozik, telve lelkesedéssel, elhivatottsággal. Legfontosabb célunk, hogy szakszerű, precíz és komplex szolgáltatást nyújtsunk, mindig személyre szabottan, megrendelőink igényének megfelelően.

Ezt a törekvésünk segítik a cégcsoportunkhoz tartozó szállodák is, a siófoki Prémium Hotel Panoráma****, a gárdonyi Vital Hotel Nautis**** és a hamarosan nyíló mátrafüredi Avar Hotel****.

Köszönjük partnereinknek a hosszú évek óta tartó töretlen bizalmat és reméljük, a jövőben is bizonyíthatunk mind nekik, mind új megrendelőinknek.