×
Bemutatkozás

Bemutatkozás

Kedves Látogatónk!

Szeretettel üdvözöljük Önt a D-line travel&event Kft. oldalán. 

A fennállásunk óta eltelt 30 évben – amiből az utóbbi tíz esztendőben a rendezvényszervezésen és utaztatáson túl már kreatív ötletekkel és stratégiaalkotással is támogattuk ügyfeleinket – sok-sok tapasztalatot gyűjtöttünk, számos külföldivel ismertettük meg hazánk tájait és rengeteg budapesti illetve vidéki helyszínen szervezett rendezvényt kísérhettünk végig szervezőként. Történetünket Fit Reise néven beutaztató utazási irodaként kezdtük, majd a névváltoztatás után már mint rendezvényszervező ügynökség szereztünk elismertséget a piacon.

Professzionális ügynökségként emlegetnek bennünket. Ebben pedig nagy szerepe van annak, hogy csapatunk minden tagja évek óta maximális lelkesedéssel és elhivatottsággal dolgozik a rendezvényszervezés területén. Mindannyian azon dolgozunk, hogy ügyfeleinknek szakszerű, precíz és komplex szolgáltatást nyújtsunk, mindezt megrendelőink igényeihez igazítva.

Ezt a törekvésünket segítik a cégcsoportunkhoz tartozó szállodák is, a siófoki Prémium Hotel Panoráma****, a gárdonyi Vital Hotel Nautis**** és a mátrafüredi Avar Hotel****.

Köszönjük partnereinknek a hosszú évek óta tartó töretlen bizalmat és bízunk benne, hogy a jövőben egyaránt bizonyíthatunk régi és új megrendelőinknek is.Leteney Krisztina
ügyvezető igazgató
D-line travel&event Kft.