Magyarország 3 arca

1. nap: érkezés a Balatonhoz a szállodába az esti órákban, ahol idegenvezetőnk már várja Önöket. Vacsora welcome drinkkel a szállodában.

2. nap: A reggeli után utazás Budapestre. Egész napos budapesti városnézés, amelynek keretében a legfontosabb nevezetességeket - Gellérthegy, Hősök tere, Mátyás templom, Halászbástya, Lánchíd, Bazilika - tekintik meg. Délután a rövid szabadprogram során lehetőség nyílik a belvárosban hangulatos sétát tenni. Csárdavacsora várja Önöket a nap végén a Velencei-tónál.

3. nap: Egész napos kirándulás a Duna mentén található Révbéri Lovascentrumba, ahol pusztaprogramon vesznek részt. Fogadás pálinkával és lángossal. Lovas kocsizás során megismerkedhetnek a táj jellegzetességeivel, majd a tájházat, kézműves udvart és őshonos magyar állatfajtákat mutatjuk meg. Ebéd a csárdában zenével, borfogyasztással. Az ebédet követően csikósbemutató teszi felejthetetlenné a pusztán töltött órákat. A késő délutáni órákban visszautazás a Balatonhoz.

4. nap: Egész napos kirándulás a Balaton körül. Az északi part mentén először a Tihanyi-félszigeten állnak meg: Tihany Magyarország egyik legszebb fekvésű települése, látványos táj és természeti adottságokban bővelkedő község. Tihany legismertebb látnivalója az apátsági templom és rendház. A sokszor megénekelt tihanyi visszhang, az echó az apátsági templom falától visszaverődve szórakoztatja a turistákat. Az út innen Badacsonyon, Magyarország egyik legősibb és leghíresebb borvidékén keresztül vezet Keszthelyig, ahol megtekinthetik a Festetich-kastélyt, az ország negyedik legnagyobb - 101 helyiséggel rendelkező -, ugyanakkor legigényesebben helyreállított és berendezett kastélyát. A délután a kikapcsolódásé: Hévízen a gyógytó s a tó körül elterülő erdős parkok és a város védett növényvilága a nyugodt pihenés és gyógyulás záloga. A napot zenés csárdavacsora koronázza meg Lovason.

5. nap: Hazautazás.

Szolgáltatások:

  • 4 éjszaka szállás egy balatoni szállodában
  • 1 vacsora welcome drinkkel a szállodában
  • Csárdavacsora pálinkával és borral
  • Pusztaprogram
  • 1 zenés vacsora Lovason