Főzőtanfolyam

1. nap: érkezés a szállodába az esti órákban, ahol idegenvezetőnk már várja Önöket. Vacsora a szállodában.

2. nap: Egész napos budapesti városnézés, amelynek keretében a legfontosabb nevezetességeket - Gellérthegy, Hősök tere, Mátyás templom, Halászbástya, Bazilika, Lánchíd - ismerhetik meg. Délután a rövid szabadprogram során a belvárosban tehetnek hangulatos sétát. Felkereshetik a Vásárcsarnokot vagy megkóstolhatják a belvárosi kávéházak finomságait. Cigányzenés vacsora egy fővárosi étteremben.

3. nap: Reggeli után, indulink Kalocsára, a fűszerpaprika hazájába. A városnézés keretein belül megtekinthetik a híres Paprika múzeumot és a Dómot, ahol egy 15 perces orgona koncerttel kápráztatják el Önöket. Útunkat folytatva jutunk a Dunaparti étteremben, ahol a szakácsok már várják a föző tanfolyam résztvevőit. Gulyásleves vagy halászlé? A döntés Önökre vár, melyik étel elkészítésének kulisszatitkiba akarnak bepillantást nyerni. A jó hangulatról gondoskodik a finom bor és a muzsika. Nemcsak a konyha titkokat ismerhetik meg, megélhetik a magyar vírtust. Amíg a bográcsban rotyog az étel,Önökre rophatják a csárdást. Délután frissen szerzett diplomájukkal zsebükben térnek vissza a szállodába

4. nap: Az időutazás a mai napon is folytatódik. Délelőtt Veszprémet, a királynék városát keresik fel, majd a világhírű Herendi Porcelánmanufaktúrát tekintik meg. Ebéd a hangulatos bándi Udvarházban. Délután a tihanyi városnézést követően búcsút veszünk a Balaton északi oldalától. Érkezés a szállodába az esti órákban.

5. nap Reggeli Hazautazás

Szolgáltatások:

  • 4 éjszaka reggelivel a szállodában
  • svédasztalos vacsora üdvözlő itallal a szállodában
  • Cigányzenés csárda vacsora
  • 15 perces orgona koncert
  • Fözőtanfolyam, borral, ebéddel, folklór műsorral
  • Ebéd1 pohár borral a bándi udvarházban
  • IFA
  • Kurtaxe